Začetek sezone v KK Ipros Vrhnika

Poletje se počasi bliža h koncu, kar pomeni, da je tudi v našem klubu postalo zelo živahno. S treningi so pričele vse selekcije. Zaradi povečanega vpisa v našo košarkarsko šolo smo ustanovili tudi novo vadbeno skupino dečkov U9. Seveda so k vpisu vabljene tudi deklice, ki lahko v nižjih selekcija tekmujejo z vrstniki enake starosti. Vse informacije so dosegljive na naši uradni spletni strani www.kkvrhnika.si .

Sicer pa smo se en teden po končanih pripravah našega podmladka tudi s člansko ekipo odpravili na mini priprave v Slovenj Gradec. Ekipa je opravila treninge košarke, prav tako pa tudi kondicijske treninge na stadionu. Prosti čas smo izkoristili za team building, tako, da se je ekipa lahko še bolj povezala. Priprave smo sklenili s trening tekmo proti KK Dravograd, kjer smo ob lepih potezah videli tudi nekaj napak, a to je bil tudi cilj, da se ugotovi, kakšno je trenutno stanje v naši igri.

Navkljub slabšanju epidemiološkega stanja upamo, da bo sezona potekala relativno mirno. Predvsem si želimo, da bi lahko odigrali vse predvidene tekme. Lani jih je odpadlo kar nekaj, kar se je najbolj poznalo mladim igralcem, ki še nabirajo prepotrebne izkušnje. Vsekakor vas že sedaj vljudno vabimo na ogled vseh tekem, saj vaša bučna podpora s tribun igralcem veliko pomeni. Seveda bo potrebno izpolnjevati pogoje PTC, o čemer vas bomo še dodatno obveščali, saj se vladni odloki včasih spreminjajo hitreje kot aprilsko vreme. Se vidimo!