U13 – V soboto sta nas čakali še zadnji dve tekmi prvega dela tekmovanja. Nasprotnika sta bila 3×3 Piran in Plama  Pur. V prvi tekmi smo, po slabi 1. četrtini, vendarle pokazali nekaj več kot na predhodnih. Zelo borbena igra, viden napredek tako na individualnem kot tudi kolektivnem nivoju ter ekipni duh so na koncu prinesli težko pričakovano zmago z 42:38. V drugi tekmi je do izraza prišla starostna razlika, saj sta pri nas igrala le 2, ki sta rojena leta 2007. Prestrašena igra, veliko število izgubljenih žog ter zgrešenih metov nas je pripeljalo do poraza s 24:56. Velja omeniti, da je na tekmah v kategoriji U13 debitiral Tine Potrebuješ, ki se je tudi vpisal med strelce. Sedaj nas čaka naslednja stopnja tekmovanja, kjer bodo nam nasprotniki bolj “po meri”, do takrat pa nas čaka še kar veliko dela. Konec koncev rezultat v tej starostni kategoriji ni na prvem mestu, je pa zoprno izgubljati tekme, še posebej z veliko razliko.

U15 – zaslužena zmaga vrhniških pionirjev na gostovanju v Škofji Loki. Končni rezultat tekme je bil 74:83 v korist Vrhničanov. Vse čestitke za prikazano igro, kjer je bilo videti veliko borbenosti ter kolektivne igre. Vse čestitke! (P.J.)

U17 – zmaga kadetov proti nasprotniku iz Ljubljane z rezultatom 103:56. Vrhniški košarkarji so vodili od prve minute dalje in skozi srečanje samo še povečevali vodstvo. Priložnost za igro so dobili vsi igralci ter jo tudi uspešno izkoristili. (P.J.)

U 19 – Z mladinci smo se podali v tekme v nadaljevanju tekmovanja. Po pričakovanju sledijo zahtevne tekme in prav taka je bila s KK Portorož. Po medlem začetku in kar nekaj nepotrebnih napakah, smo šli na glavni odmor  s solidno prednostjo, ki smo jo v nadaljevanju s pametno igro še povečali. Sicer je bila na koncu razlika 25 točk morda celo prevelika, saj so gostje boljši kot kaže rezultat. (V.V.)

Člani – Kar nekaj stvari je šlo danes narobe. V prvem polčasu smo, kljub napakam, še držali korak z domačini. A v nadaljevanju smo popolnoma popustili in pozabili na vso pripravo na nasprotnika. Ko se ekipa ukvarja z vsem drugim, ne pa s svojo igro in nalogami v obrambi, sledi razpad sistema. Domačinom lahko le čestitam za zasluženo zmago. Mi pa se moramo pogledat v ogledalo in se odločiti kaj hočemo. (V.V.)