Sončkov dan Nova Gorica 2019 – uspešno so nastopile 4 naše ekipe, ki predstavljajo našo prihodnost😊 Aljaž Grubar Srdič v finalu meta trojk, Tilen Geohelli na All-stars tekmi, kopica utrujeno-nasmejanih obrazov, kakšna zmaga in tudi kakšen poučen poraz… Vse to in še več smo danes doživeli v odlični organizaciji tradicionalne prireditve. Se vidimo naslednje leto! (M.V.)

Slika, ki vsebuje besede atletika, šport, košarka, tla

Opis je samodejno ustvarjen
Slika, ki vsebuje besede notranji, tla, oseba, skupina

Opis je samodejno ustvarjen
Slika, ki vsebuje besede oseba, stoječe, skupina, postavljajoče

Opis je samodejno ustvarjen
Slika, ki vsebuje besede tla, notranji, stena, oseba

Opis je samodejno ustvarjen

U17 – zanesljiva zmaga katedov na gostovanju v Ajdovščini 82:36. Tekma brez pravega naboja, saj je bila razlika v kvaliteti in temu primerna igra in končni rezultat. V naslednjem tednu nas čaka nasprotnik in Stražišča. Vljudno vabljeni! (P.J.)

Slika, ki vsebuje besede miza

Opis je samodejno ustvarjen
Slika, ki vsebuje besede tla, notranji, strop, stena

Opis je samodejno ustvarjen
Slika, ki vsebuje besede tla, notranji, atletika, oseba

Opis je samodejno ustvarjen

U19 – Udeležba mladincev na treningih in tekmah pač ni taka, da bi lahko malo resnejšemu nasprotnika parirali, kaj  šele ga nadigrali. Samo borbenost ni dovolj, še posebej, če žoga noče skozi obroč. A tudi to je stvar treninga. Nasprotnik je igral bolje in bolj preudarno, mi pa smo le z redkimi lepimi potezami pokazali, da vendarle znamo. (V.V.)

Člani – Lokalni derbi je bil po pričakovanju malce nervozen na začetku tekme. Po prvi četrtini po smo se spomnili kakšen je bil naš načrt za to tekmo. V nadaljevanju je stekla kolektivna igra in na koncu smo kar premočno zmagali . Čestitke fantom za pristop, navijačem obeh ekip pa za dobro vzdušje. (V.V.)