U13 – Naša ekipa U13 se je v minulem vikendu po enomesečnem premoru vrnila na parket. V Postojni sta nam nasproti stali izjemno močni ekipi KD Postojna in Plama Pur iz Ilirske Bistrice. Naši fantje so sicer obe tekmi na koncu (visoko) izgubili, a je bil kljub vsemu na koncu viden nek napredek oz. premik v pozitivno smer. Veliko priložnosti za igro dobivajo igralci, ki v preteklosti niso veliko igrali, a so letos zelo prizadevni na treningih. Zato si lahko v prihodnosti obetamo tudi rezultatsko boljše čase. (M.V.)

U15B – je drugi del tekmovanja začela v Ajdovščini. Zelo medel začetek in nezainteresirana igra starejših igralcev sta botrovala -12 na polčasu. Mlajši igralci so v nadaljevanju rezultat izenačili, a se je ob 5. osebni napaki Amela Velića naš pohod ustavil. Domačini so zadevali, mi pa smo dolgih nosov odšli iz vetrovne Ajdovščine. A vse skupaj le ni bilo tako slabo, viden je bil napredek mlajših igralcev predvsem pri borbenosti in volji do igre. (M.V.)

U15A – zaslužena zmaga proti ekipi Tolmina 87:56. Tekma je bila zanimiva za gledat, saj se je iz domačih vrst med strelce vpisalo kar 9 igralcev. Vse čestitke 1.zmago v drugem delu tekmovanja. (P.J.)

U17 – domačini priznali premoč ekipi iz Medvod z rezultatom 47:64. Tekma je bila brez pravega naboja ter predvsem nerazpoloženost domačinov v napadu, kar se odraža tudi na rezultatu. (P.J.)

Člani – Vedeli smo, da bo tekma proti Postonjskim Orlom zahtevna, saj premorejo veliko rutine in igrajo čvrsto. Čeprav smo v prvem polčasu igrali bolj proti samim sebi, smo v drugem pokazali, da smo vendarle bolje pripravljeni in da naši fanje premorejo dovolj kvalitete in karakterja, kadar dajo vse od sebe. Čestitke za povsem zasluženo zmago. (V.V.)