Šola košarke – V soboto smo pripravili prvi turnir šole košarke KK Ipros Vrhnika in preživeli odlično dopoldne, ki je pokazalo, da se za prihodnost vrhniške košarke ni bati. Nasmejani obrazi več kot petdesetih otrok so govorili, da smo na pravi poti in izražali željo po čim prejšnji ponovitvi takih dogodkov. Zahvala trenerjem in tudi staršem, ki so lepo zapolnili tribune v telovadnici OŠ AMS in s ploskanjem ustvarjali prekrasno zvočno kuliso. (A.S.)

U15B – Današnja tekma je pokazala, da brez prevzemanja odgovornosti ter spoštovanja navodil in soigralcev nikakor ne moreš biti uspešen. Če pa k temu dodaš še strah pred nasprotnikom ter kar nekaj napak, sploh pri podajah, višje kot do -49 na koncu žal ne moreš priti. Kljub vsemu začetek le ni bil tako slab, 17:21 je bilo po prvih 10 minutah. Po poškodbi Amela Velića pa so spet prišle do izraza enake stvari kot na prejšnjih tekmah. To lahko popravimo le na treningu, vendar je tudi tam treba delati na polno. A to je že druga zgodba, še posebej pri starejših igralcih te ekipe… Brez nič ni nič. V petek nadaljujemo v Komendi, upajmo na boljšo predstavo. (M.V.)

U15A – zmagovalni niz starejših pionirjev se nadaljuje, tokrat so premagali nasprotnika iz Pivke z rezultatom 74:73. Kljub poškodbam je domača ekipa strnila moči in uspelo v infarktni končnici pripeljati tekmo s pozitivnim rezultatom do konca. (P.J.)

U19 – Domačini, ki so tako kot naši fantje tekmovanje letos začeli v 1.B ligi, so bili po pričakovanju trd oreh.Naši igralci so se izkazali s kreativnostjo, požrtvovalnostjo in disciplinirano  igro, ter tako zagotovili prepričljivo zmago. Vsi so zaigrali in zaslužijo si pohvalo in čestitke. (V.V.)

Člani – Po ponesrečeni tekmi  prejšnji vikend, smo se s fanti odločili, da odpravimo napake in pokažemo pozitivno energijo. Ekipa, ki je stopila na igrišče, je pokazala, da zna odigrati. Diktirali smo ritem od prve minute in zasluženo slavili. Razlika je bila na koncu morda celo previsoka. Pohvale gredo vsem fantom, ki so se cel teden vneto pripravljali. (V.V.)